10 gode grunner til ny leilighet på Strandholmen

Å flytte til Strandholmen er kanskje enda bedre enn du tror. Her er bare noen av fordelene med ny leilighet i vannkanten i Holmestrand.

Fra bryggekanten rett nedenfor Strandholmen.

1. Beliggenheten i vannkanten

Med leilighet på Strandholmen er sjøen alltid rett utenfor. Enten du vil ta en dukkert eller bare nyte lyden av bølgeskvulp fra bryggekanten. De fleste av leilighetene får også nydelig sjøutsikt.

2. Gangavstand til alt

På Strandholmen kan du rusle langs strandpromenaden til Holmestrand sentrum med kaféer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og butikker.

Beliggenheten er også perfekt for deg som pendler, med Holmestrand stasjon i umiddelbar nærhet.

Rusleturen til sentrum går forbi Dulpen badeplass.
Bryggekos noen få skritt fra dørstokken.

3. Glem stressende budrunder

Leilighetene på Strandholmen selges til fastpris. Forkjøpsretten for USBL-medlemmer er avklart i både Trinn 1 og 2, så nå er det førstemann (eller kvinne) til drømmeleiligheten. 

Som om ikke det var nok, slipper du de heftige omkostningene som kjøp av bruktbolig medfører. Dokumentavgift på ny leilighet er bare 2,5 % av tilmålt tomteverdi.

4. Lavere felleskostnader med IN-ordning

Ønsker du lavere månedlige kostnader, kan du velge å betale ned ekstra på fellesgjelden. Betaler du hele kjøpesummen, vil de månedlige kostnadene kun bestå av de løpende driftskostnadene.

Les mer om og se eksempler

5. Strømregningen blir mindre skummel

Er du lei av høye strømregninger? Boligene som bygges i dag har en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden. God isolering og eget ventilasjonsanlegg med varmepumpe gir et lavt energiforbruk. Det sparer både lommeboka og miljøet.

6. Mindre vedlikehold gir mer tid til fritid

Burde huset vært malt? Eller kanskje gjerdet skiftet ut? Med ny leilighet kan du stryke alt som står på listen over ting som burde vært gjort. Du kan også parkere både rake og snøskuffe for godt. I stedet får du mer tid til å gjøre akkurat det du har lyst til.

7. Innglasset balkong som standard og felles takterrasse

Maksimal utnyttelse av solforholdene har vært et viktig fokusområde. Flere av leilighetene er gjennomgående og har minst to balkonger. Her kan du nyte både for- og ettermiddagssol. Balkonger og takterrasser får glassrekkverk for å slippe inn mest mulig lys og utsikt. Samtlige balkonger leveres innglasset som standard, noe som gjør det hyggelig å sitte ute selv på vindfulle kvelder. Glassveggene kan enkelt åpnes og trekkes til side slik at glasset blir foldet sammen.

Det er også etablert en romslig, felles takterrasse med ettermiddagssol i både Trinn 1 og 2, til glede for samtlige beboere.

8. Holmestrand Fjordhotell har ekstra plass til gjester

Med Holmestrand Fjordhotell praktisk talt i bakgården, har du alltid ekstra plass når familie og venner vil komme på besøk.

Frister det ikke å lage middag, byr hotellet blant annet på italiensk steinovnspizza i restauranten og som takeaway.

9. Du kan gå fra balkong til båtliv på et blunk

Har du båt, eller kanskje en drøm om å ha det? Du kan søke om plass i småbåthavnen i Holmestrand sentrum, som har rundt 1100 faste båtplasser. Her er det også bobleanelgg, om du vil ha båten på vannet hele året.

10.  Du kan skreddersy drømmehjemmet

Kjøper du leilighet på Strandholmen, får du en rekke valgmuligheter som gjør at du kan skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. Noen er kostnadsfrie, men du kan også velge kvaliteter utover det som er standard.

Noe av det du kan påvirke: 

  • Farge på veggene 
  • Parkett 
  • Kjøkkeninnredning, inkludert fronter, håndtak og benkeplate 
  • Baderomsinnredning 
  • Fliser 
  • Garderobeløsninger 
  • Belysning

Velkommen til visning hver tirsdag fra kl. 18–19

Det er etablert et visningskontor på tomta. Her treffer du megler hver tirsdag fra kl. 18–19. Adressen er Strandholmen 1, 3080 Holmestrand. Kontakt megler for påmelding, eller for å avtale et annet tidspunkt. 

Bård Johnson Prosjektmegler
e-post: bard.johnson@dnbeiendom.no
tlf: 468 08 898