Nærområdet

Sjønært og sentralt

Bo i vannkanten, og en liten rusletur fra alt du trenger.

På Strandholmen bor du med gangavstand til både kaféer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og et bredt utvalg butikker. Holmestrands to populære badestrender og småbåthavn med mulighet for båtplass, gjør at du ikke trenger å reise noe sted for å få feriefølelsen om sommeren.

Morgenbad eller kveldsdupp?

Beliggenheten i vannkanten er helt perfekt for den badeglade. Det er fine bademuligheter fra bryggen rett utenfor det som kan bli din nye leilighet. Fra Strandholmen kan du også rusle bort til Dulpen badeplass med strand og brygge på bare 3 minutter.

Holmestrand Fjordbadstu

Ved bølgebryteren ved Dulpen har entusiaster i Holmestrand Fjordbadstuforening etablert en flytende badstue til glede for lokalbefolkningen og tilreisende. Mange har i løpet av de siste årene fått øynene opp for både badstue og helårsbading, og oppdaget hvilke positive helseeffekter dette kan gi. Som beboer på Strandholmen kan du nærmest tusle bort i bare håndkle og slippers for å nyte en forfriskende badstueopplevelse i vannkanten. Utbyggerselskapet bestående av Bane Nor Eiendom og Seltor Bolig, har bidratt i spleiselaget for å få badstuen bygget.

Gå:
Buss – 2 min
Holmestrand Fjordhotell – 2 min
Stasjon – 3 min
Dulpen badeplass – 3 min
Dagligvare – 9 min
Apotek – 10 min
Vinmonopol – 10 min

Tog:
Oslo S – 55 min
Lysaker – 44 min
Drammen – 19 min
Tønsberg – 17 min
Sandefjord – 39 min
Larvik – 58 min

Bil:
Oslo – 56 min
Drammen – 32 min
Tønsberg – 26 min

Buss:
Horten – 35 min

Lokale bussruter tar deg
dit du skal i nærområdet.

Perfekt for deg som pendler

Bor du på Strandholmen, går du til Holmestrand stasjon på knappe 3 minutter.  Med stasjonen godt plassert inne i fjellet, får du alle gledene med kort vei til stasjonen uten støyen som gjerne følger med.

Fra stasjonen er det strake veien til både Drammen, Oslo og Vestfold-byene. Tilbakelent i togsetet ankommer du Tønsberg på bare 17 minutter. Oslo når du på under en time.

Fra togtur til kultur

Beliggenheten er ikke bare perfekt for deg som pendler. Den gjør også at kulturtilbudet i Oslo med opera, teater og konserter er tilgjengelig for en dagstur.

 1. Holmestrand Fjordhotell
 2. Dulpen badeplass
 3. Holmestrand stasjon
 1. Bussholdeplass
 2. Spar Kullboden
 3. Holmestrand bibliotek
 1. Extra Holmestrand
 2. Boots apotek
 3. Vinmonopol
 1. Småbåthavn
 2. Holmestrand Seilforening