Leilighetene

Pene og praktiske
hjem som varer

Med leilighet på Strandholmen får du flott design kombinert med funksjonelle løsninger i kvalitet som varer.

Alle detaljer, farger og materialer er nøye utvalgt og tilpasset det arkitektoniske uttrykket på boligen. Leilighetene får 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett og hvitpigmentert fotlist i stue, kjøkken, entré, gang og soverom.

Hovedsoverommet leveres med 2 meter skyvedørsgarderobe inkludert. Som standard vil veggene males i en lys gråbeige farge som fremstår lun og delikat, men du står fritt til å velge en annen farge etter eget ønske.

Kjøkken

Standard kjøkkeninnredning blir delikate Uno hvit fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Det fores ut mellom overskap og himling, så du slipper å bruke tid på trøblete støvtørk i høyden. Hvitevarene er selvfølgelig inkludert, og vil være fra Siemens eller Bosch. Kjøkkenet får  integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl og frys, samt slimline uttrekkbar avtrekkshette. Der det er mulig plasseres komfyren i høyskap for enkel betjening. 

Delaware benkeplate i slitesterkt laminat er valgt som standard, og gir et delikat uttrykk med assosiasjoner til strand og stein. Ønsker du å sette ditt eget preg på kjøkkenet? Du står fritt til å velge blant annet andre farger, fronter, benkeplater, glassdører og hvitevarer mot et pristillegg. 

Bad

Badene får en delikat baderomsinnredning med skuffer i hvit glatt front og speil med integrert belysning. Veggmontert toalett av typen Geberit Monolith eller tilsvarende leveres som standard. Det forberedes for vaskemaskin og kondenstrommel på baderom eller vaskerom/bod slik det angis på plantegningene. 

Bad og WC får LED downlights i himlingen. Det blir 30×30 cm flis i fargen beige på gulv. I dusjsone legges flis av mindre format i samme farge og serie, nedsenket og med fall til sluk. Svingbare dusjvegger i glass gir fleksibilitet og ekstra plass. På veggene får badene matte, hvite fliser i format 25×40 cm (liggende), mens WC leveres med malte vegger i standardfargen. Har du egne ønsker for badet, kan du også her gjøre en rekke tilpasninger mot et pristillegg.

Du kan fritt velge farge på veggene i leiligheten. Velger du samme farge på alle rom, er det inkludert i prisen. Du kan også få forskjellig farge på ulike rom, men da med et pristillegg.

Den fantastiske beliggenheten ved vannet har vært avgjørende ved utformingen av bygget, og mange av leilighetene får fantastisk sjøutsikt. Illustrasjon fra D.202.

Et ekstra «glasshjørne» midt på sørsiden av bygget gir leilighetene som ligger her flott sjøutsikt fra stuen. Illustrasjon fra leilighet D.203.

Alle hovedsoverom leveres med 2 meter skyvedørsgarderobe. I noen leiligheter kan garderoben forlenges, mens andre leveres med hjørneløsning. Begge deler kan sees på plantegningene.

Tilvalg

Skreddersy ditt drømmehjem

Vi vet at det er stor forskjell på ulike menneskers ønsker og behov for en bolig. Derfor vil vi gjøre det så enkelt som mulig å gjøre personlige tilpasninger.

Kjøper du leilighet på Strandholmen, får du en rekke valgmuligheter som gjør at du kan skape akkurat det hjemmet du ønsker deg. Noen endringer er kostnadsfrie, men du kan også velge kvaliteter utover det som er standard. Utbygger har en egen Innredning- og tilvalgsleder som vil hjelpe deg gjennom prosessen.