Trinn 3

Salget av 25 nye selveierleiligheter er i gang – den aller siste muligheten til å skaffe seg nytt hjem på populære Strandholmen.

Det tredje og siste byggetrinnet vil bestå av 25 flotte selveierleiligheter med glimrende beliggenhet, sjønært og sentralt i Holmestrand. Her finner du 2- til 4-roms leiligheter fra 55 m2 til 130 m2 BRA med store vindusflater,  praktiske planløsninger og flotte kvaliteter. De fleste leilighetene får  også praktfull sjøutsikt. Innglassede balkonger forlenger sommersesongen,  og toppleilighetene får store terrasser. Kjelleretasjen får garasjeanlegg med boder og heis til bolig.

Dette siste byggetrinnet blir organisert som et sameie, mens trinn 1 og 2 er borettslag. Usbl blir forretningsfører for alle tre byggetrinn.

Vil du vite mer om prosjektet?

Kontakt megler for visning!

Bård Johnson, Prosjektmegler
bard.johnson@dnbeiendom.no
tlf. 46808898

Gangavstand til alt

På Strandholmen bor du med gangavstand til alt du trenger. Jernbanestasjon og bussterminal ligger rett på andre siden av veien, mens en liten rusletur langs strandpromenaden tar deg til badestrand, park, småbåthavn og alle fasilitetene i Holmestrand sentrum. 

Meld interesse

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss. Du er også hjertelig velkommen til å kontakte megler direkte.  

Bård Johnson Prosjektmegler
bard.johnson@dnbeiendom.no
tlf. 46808898

Meld interesse
Jeg er interessert i:
Checkboxes *