prosjektet Strandholmen

Sjøutsikt, sol og smarte løsninger

Strandholmen er et gjennomtenkt prosjekt med fokus på både funksjon og utforming.

Dette prosjektet er en fortsettelse av utbyggingen på populære Strandholmen, og blir det første av tre nye byggetrinn. Byggene er tegnet av Adapt arkitekter. Erfarne prosjektutviklere i Seltor Bolig og Bane Nor Eiendom har jobbet for å skape et prosjekt som er optimalisert både med tanke på funksjon og utforming.

Sjøutsikt til flest mulig

Det har blitt lagt særlig vekt på at flest mulig av leilighetene skal få nyte mest mulig av den flotte sjøutsikten. Dette har blant annet resultert i et ekstra «glasshjørne» midt på sørsiden av bygget, som gir leilighetene her flott sjøutsikt fra stuen.

Legg også merke til leilighet 602 som går over to plan med en fantastisk, privat takterrasse på toppen av bygget. Eller kanskje leilighet 601 med hele 52 m² terrasse kan friste?

Felles takterrasse med ettermiddagssol

Et annet fokusområde har vært å få maksimal utnyttelse av solforholdene. Flere av leilighetene er gjennomgående og har fått minst to balkonger. I disse kan du nyte både for- og ettermiddagssol fra privat balkong.

Utnyttelse av solforholdene er også en av grunnene til at det er etablert en romslig, felles takterrasse til glede for samtlige beboere. 

Innglasset balkong som standard

Balkonger og takterrasser får glassrekkverk for å slippe inn mest mulig lys og utsikt. Samtlige balkonger leveres innglasset som standard, noe som gjør det hyggelig å sitte ut selv på vindfulle kvelder. Glassveggene kan enkelt åpnes og trekkes til side slik at glasset blir foldet sammen.

Alle leiligheter over 65 m² får parkeringsplass inkludert i underliggende garasjeanlegg med heis til etasjeplan.

Kort fortalt

  • Trinn 1 består av 23 leiligheter
  • Trinn 2 består av 22 leiligheter
  • Størrelser fra 45 m² til 115 m²
  • Takterrasse eller innglasset balkong
  • Felles takterrasse med ettermiddagssol
  • Flott sjøutsikt fra de fleste leilighetene
  • Flere av leilighetene er gjennomgående