Bo i vannkanten med gangavstand til alt

Sentralt i Holmestrand

Kort vei til alt du trenger

Perfekt for pendlere

Nye muligheter på populære Strandholmen!

Nå er det nye muligheter for deg som vil bo på populære Strandholmen i Holmestrand. Splitter nye leiligheter kommer snart for salg. Fantastisk beliggenhet i vannkanten med gangavstand til strand, brygge, Holmestrand stasjon og alle byens fasiliteter.

Vil du vite mer?

Meld interesse, så holder vi deg oppdatert!

Lekre nye leiligheter fra 57 m² til 115 m²

Første bygg vil bestå av 23 flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet, sjønært og sentralt i Holmestrand. Her finner du leiligheter fra 57 m² til 115 m² med store vindusflater, praktiske planløsninger og flotte kvaliteter. Flertallet får også praktfull sjøutsikt. På toppen av bygget blir det en felles takterrasse, til glede for samtlige beboere. Kjelleretasjen får garasjeanlegg med boder og heis til etasjene.

Det nærmer seg salgsstart på Strandholmen

Snart legges både prospekt og prisliste ut på denne siden. Registrerer du deg som interessent, gir vi deg beskjed så fort de er tilgjengelige.

Perfekt for pendlere

Med leilighet på Strandholmen går du til Holmestrand stasjon på 3 minutter. Herfra er det strake vegen til både Drammen, Oslo og Vestfold-byene. Tilbakelent i togsetet ankommer du Tønsberg på bare 17 minutter. Oslo når du på under en time.

Tog:
Oslo – 55 min
Drammen – 19 min
Tønsberg – 17 min
Sandefjord – 39 min
Larvik – 58 min

Buss:
Horten – 35 min

Gangavstand til alle byens fasiliteter

Holmestrand sentrum har alt du trenger. Her finner du både kaféer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og et bredt utvalg butikker. Byen har også et godt underholdningstilbud.

To populære badestrender og en stor båthavn med mulighet for båtplass gjør at du ikke trenger å reise noe sted for å få feriefølelsen om sommeren.

Gå:
Buss – 2 min
Stasjon – 3 min
Dulpen badeplass – 3 min
Dagligvare – 9 min
Apotek – 10 min
Vinmonopol – 10 min

Strandpromenaden tar deg dit du skal

Enten du skal handle, på kafé, bade eller bare gå en tur, er strandpromenaden alt du trenger. Østover tar den deg forbi stranden på Dulpen, inn til sentrum og videre til Hagemann badeplass og park.

Vestover er den gamle jernbanetraseen gjort om til en flott kyststi på ca. 13 km fra Holmestrand til Sande. Perfekt for hyggelige kveldsturer.

Vil du vite mer?

Snart kommer det mer informasjon om prosjektet, som prospekt, priser og dato for salgsstart. Fyll ut skjemaet, så blir du en av de første som får vite om det.

Meld interesse
Jeg er interessert i:
Checkboxes *